06.09
2016

Share to

Nove čokoladne lampe u solarijumu MEGA SUN!

Nove čokoladne lampe u solarijumu MEGA SUN u Fortuna Centru!!! Minut 30 din

Pravila za odlazak u studio za sunčanje

Solarijum nije štetan ukoliko ga koristite razumno i sa merom.

Pre:
Odredite svoj tip kože i utvrdite pravo vreme trajanja tretmana. Dužina tretmana, osim o Vašoj koži, zavisi i o modelu solarijuma i istrošenosti lampi.

Osobe sa osetljivom kožom trebaju napraviti probno sunčanje u trajanju od maksimalno šest minuta. Skinite sav nakit sa tela i nikako ne upotrebljavajte mobilni telefon tokom sunčanja. Hipersenzitivne reakcije na UV-A zrake podstiču neki medikamenti (antibiotici, diuretici, hormonski lekovi, sredstva za uklanjanje gljivičnih infekcija). Ako ih uzimate – odložite odlazak u solarijum.

Pilingom odstranite mrtve ćelije kože, svu nečistoću, parfem i dezodorans. Ne zaboravite UV naočare. Izbegavajte korišćenje kozmetike pre i za vreme sunčanja osim kozmetike koja se preporučuje za sunčanje u solarijumima. Za postizanje bronzanog tena preporučuju se tri tretmana u razmaku od 48 sati jedan, tretman nakon sedam dana, kako bi se održala boja. Proverite čistoću solarijuma.

Za vreme:
Ne skidajte naočare.
Postane li Vam jako vruće – prekinite sunčanje.
Dozvoljeno je samo jedno sunčanje dnevno, bilo u solarijumu ili na pravom suncu.
Ako izlažete UV zracima lice ili dekolte, minimalna udaljenost lampe mora biti 20cm.

Posle:
60 minuta nakon sunčanja se istuširajte, a potom telo namažite kremom ili losionom koji se preporučuje posle sunčanja u solarijumima.
Pijte mnogo tečnosti. Ako Vam se na koži pojavilo crvenilo, skratite vremenski sledeće sunčanje. Sunčajte se opet tek za 48 sati.

OSOBAMA MLAĐIM OD 18 GODINA ZABRANJENO JE SUNČANJE.