Briga o zajednici

Svoj odnos prema zajednici i zaposlenima rešili smo da podignemo na još viši nivo, i da pored mnogobrojnih donacija i pomoći za razne manifestacije, sportske događaje, sportske i plesne klubove, od 01.01.2022. nagradimo i svoje zaposlene koji dobiju bebu, ili pripremaju buduće đake prvake za polazak u školu.

Takođe pokrenuli smo veliku akciju DINAR NA DAR gde 1 dinar od prodaje reklamne kese izdvajamo za pomoć institucijama od javnog značaja na teritoriji opštine Aranđelovac.

Mera za podsticaj rađanja

Od januara ove godine svim zaposlenima za svaku novorođenu bebu isplaćujemo jednokratnu pomoć od 50.000,00 dinara.

Naknadu isplaćujemo kolegama i ženama i muškarcima, jedini uslov je da su žene bile u radnom odnosu 9 meseci pre otvaranja bolovanja ili muškarci 9 meseci pre dobijanja deteta. Ukoliko su bili u radnom odnosu manje od 9 meseci, naknada se isplaćuje proporcionalno prema broju meseci rada.

Đaci prvaci

Od ove jeseni svim roditeljima koji imaju buduće đake prvake, a koji su zaposleni kod nas isplatićemo 15.000,00 za polazak u školu.

Nadamo se da će to biti naši budući medicinski radnici, naučnici, a možda i naše buduće kolege.

Dinar na dar

Od 1. januara za svaku prodatu reklamnu kesu, Fortuna će izdvajati jedan dinar, a sredstva ćemo donirati institucijama od javnog značaja ili pojedinicima kojima je pomoć najpotrebnija sa teritorije Opštine Aranđelovac.

U prvom kvartalu 2022-ge, novac se izdvaja za interno odeljenje Opšte bolnice u Aranđelovcu, gde ćemo donirati posteljine. Nadamo se da ćemo zajednički učiniti puno dobrih dela i prepoznati institucije ili pojedince kojima je pomoć potrebna i tako doprineti da se poboljša kvalitet usluga koje pružaju, ili uslovi boravka u njima.