O nama

Saznajte zašto je Fortuna drugačija

Fortuna je sinonim za kvalitetnu i pouzdanu uslugu. Sa tradicijom dugom preko 30 godina vrlo dobro poznajemo lokalno tržište i ono što je potrebno našim kupcima.

usluga, pre svega

Pored visokih standarda poslovanja koje smo postavili unutar naših marketa, važno nam je da se kupac oseća poštovano, cenjeno i zadovoljno.

Istorijat

Osnivanje

Društvo FORTUNA MARKET je osnovano 15.11.2006. godine kao pravni naslednik samostalne trgovinske radnje Fortuna koja je poslovala od 20.02.1991. godine pa sve do 11.03.2007. Danas Fortuna posluje sa 6 savremeno opremljena supermarketa, na najatraktivnijim lokacijama u gradu, i 7- im objektom Fortuna Grill koji je mesara sa uslužnim pečenjem mesa na ćumur i kvalitetnom ponudom kuvanih gotovih jela.

Fortuna Market 1

Atraktivan objekat Fortuna Market 1 u centru grada u ulici Knjaza Miloša 245 izgrađen je 2008. godine, ukupne površine 1000 m2 od čega 300 m2 prodajnog, 300 m2 magacinskog i ostalo stambenog prostora. Pored svih prednosti koje Fortuna Market nesumnjivo ima u odnosu na konkurenciju, detaljnom analizom tržišta, ustanovljeno je da je najveći nedostatak Fortuna Marketa u sadašnjim tržišnim trendovima postojanje tržnog centra sa pratećim sadržajima na nivou regionalnog centra.

Fortuna Centar

Fortuna Centar je otvoren u junu 2012. godine. Izgradnjom najsavremenijeg tržnog centra u Aranđelovcu u ulici Kneza Mihala bb, Fortuna je otvorila vrata za još 150 radnika i sada ukupno upošljava preko 400 radnika. Površina kompleksa je 7.670 m2,  od toga 5.820 m2 je prodajni objekat sa pratećim sadržajima, a ostalo su zelene površine i parking prostor za 100 automobila sa saobraćajnicom.

Novi tržni centar treba da zadovolji savremene potrebe potrošača i potrebe savremene porodice, kao najveći supermarket na ovom delu teritorije (preko 20 000 artikala na jednom mestu), ugostiteljski objekat, zatim teretana sa pratećim sadržajem i wellness centrom, solarijum, igraonicu za decu, apoteka, menjačnica, Komercijalna banka, turistička agencija “Odeon” i picerija koji bi omogućili celoj porodici da provede ugodne sate u ovom objektu, a ne samo u kupovini.

Fortuna extra diskont

Fortuna Extra Diskont, otvoren je u julu 2013. godine u ulici Ilije Garašanina bb. Objekat sadrži savremeno opremljen supermarket, caffe pekaru, menjačnicu, apoteku i bankomat Komercijalne banke.

Fortuna Market 2

Objekat Fortuna Market 2, u potpunosti je renoviran u maju 2014. i nalazi se na adresi Knjaza Miloša 83. Objekat je svojim premeštanjem i renoviranjem obogaćen većim brojem artikala, i tako prilagođen potrebama savremenih potrošača.

Ostali objekti

U 2016.-oj godini su otvorena još dva naša objekta:  Fortuna Lamele u ulici Knjaza Miloša 58 i Fortuna Zvezda koja se nalazi u ulici Kralja Petra I 72 u Aranđelovcu.

Fortuna trenutno zapošljava preko 500 ljudi.

Posvećenost i vredan rad

Fortuna Marketi gaje kulturu otvorenog i iskrenog odnosa sa kupcima, gde pre svega cenimo jedni druge. To se odražava kroz našu uslugu i pristup ka svim elementima našeg poslovanja.