O nama

FORTUNA CENTAR

Dobrodošli na zvaničnu prezentaciju Fortuna Marketa.

Društvo FORTUNA MARKET je osnovano 15.11.2006. godine kao pravni naslednik samostalne trgovinske radnje Fortuna koja je poslovala od 20.02.1991. godine pa sve do 11.03.2007. Danas Fortuna posluje sa 6 savremeno opremljena supermarketa, na najatraktivnijim lokacijama u gradu, i 7- im objektom Fortuna Grill koji je mesara sa uslužnim pečenjem mesa na ćumur i kvalitetnom ponudom kuvanih gotovih jela.

Atraktivan objekat Fortuna Market 1 u centru grada u ulici Knjaza Miloša 245 izgrađen je 2008. godine, ukupne površine 1000 m2 od čega 300 m2 prodajnog, 300 m2 magacinskog i ostalo stambenog prostora. Pored svih prednosti koje Fortuna Market nesumnjivo ima u odnosu na konkurenciju, detaljnom analizom tržišta, ustanovljeno je da je najveći nedostatak Fortuna Marketa u sadašnjim tržišnim trendovima postojanje tržnog centra sa pratećim sadržajima na nivou regionalnog centra.

Fortuna Centar je otvoren u junu 2012. godine. Izgradnjom najsavremenijeg tržnog centra u Aranđelovcu u ulici Kneza Mihala bb, Fortuna je otvorila vrata za još 150 radnika i sada ukupno upošljava preko 400 radnika.

Površina kompleksa je 7.670 m2,  od toga 5.820 m2 je prodajni objekat sa pratećim sadržajima, a ostalo su zelene površine i parking prostor za 100 automobila sa saobraćajnicom.

Novi tržni centar treba da zadovolji savremene potrebe potrošača i potrebe savremene porodice, kao najveći supermarket na ovom delu teritorije (preko 20 000 artikala na jednom mestu), ugostiteljski objekat, zatim teretana sa pratećim sadržajem i wellness centrom, solarijum, igraonicu za decu, apoteka, menjačnica, Komercijalna banka, turistička agencija “Odeon” i picerija koji bi omogućili celoj porodici da provede ugodne sate u ovom objektu, a ne samo u kupovini.

Fortuna Extra Diskont, otvoren je u julu 2013. godine u ulici Ilije Garašanina bb. Objekat sadrži savremeno opremljen supermarket, caffe pekaru, menjačnicu, apoteku i bankomat Komercijalne banke.

Objekat Fortuna Market 2, u potpunosti je renoviran u maju 2014. i nalazi se na adresi Knjaza Miloša 83. Objekat je svojim premeštanjem i renoviranjem obogaćen većim brojem artikala, i tako prilagođen potrebama savremenih potrošača.

U 2016.-oj godini su otvorena još dva naša objekta:  Fortuna Lamele u ulici Knjaza Miloša 58 i Fortuna Zvezda koja se nalazi u ulici Kralja Petra I 72 u Aranđelovcu.

Fortuna video prilog

Fortuna Centar je otvoren u junu 2012. godine. Izgradnjom najsavremenijeg tržnog centra u Aranđelovcu u ulici Kneza Mihala bb, Fortuna je otvorila vrata za još 150 radnika i sada ukupno upošljava preko 400 radnika.
Površina kompleksa je 7.670 m2, od toga 5.820 m2 je prodajni objekat sa pratećim sadržajima, a ostalo su zelene površine i parking prostor za 100 automobila sa saobraćajnicom.
Novi tržni centar treba da zadovolji savremene potrebe potrošača i potrebe savremene porodice, kao najveći supermarket na ovom delu teritorije (preko 18.000 artikala na jednom mestu), ugostiteljski objekat, zatim teretana sa pratećim sadržajem i wellness centrom, kozmetički salon, solarijum, salon BEKO-ove bele tehnike, apoteka, menjačnica, Komercijalna banka, turistička agencija "Odeon" i picerija koji bi omogućili celoj porodici da provede ugodne sate u ovom objektu, a ne samo u kupovini.