U subotu 23. septembra otvaranje Fortuna Centra Topola

Moderan objekat Fortuna Marketa na više od 2000 kvadratnih metara prodajnog i magacinskog prostora, sa najsavremenijom opremom i tehnološko-tehničkim dostignućima biće otvoren u subotu 23. septembra u 09 časova u opštini Topola.

Za prvih 500 kupaca poklon paketi

Otvaranje Fortuna centra Topola pratiće i mnoštvo poklon paketa koje smo pripremili za naše kupce, kao i smart televizori, mašina za veš, frižider i drugi uređaji bele tehnike.

Promotivni letak pogledajte ovde.

Preko 15000 artikala

Asortiman Fortuna Centra Topola sadržaće preko 15000 artikala. Mesto u novom objektu je našlo i odeljenje pekare sa ponudom toplog peciva i hleba tokom celog dana. Kao i mesara sa mogućnošću pečenja mesa, gastro odeljenje sa dnevnim menijem gotovih jela, ribarnica sa stalnom ponudom sveže morske i rečne ribe (sa mogućnošću ređenja i pečenja ribe).

Mini pijaca sa uvek svežim voćem i povrćem, odeljenja delikatesa i pića uz širok asortiman robe, pružaće posebne pogodnosti za sve vrste slavlja.

Dodatni sadržaji

Novi Fortuna Centar u Topoli prilagođen je potrebama savremene porodice, gde pored komforne kupovine mogu uživati u dodatnim sadržajima poput:

  • Teretane za vežbanje sa najsavremenijim spravama uz nadzor sportskog trenera uz usluge masaže profesionalnog fizioterapeuta, kao i solarijum.
  • Dobro poznati ukusi palačinkarnice Dolce, kao i pice iz Piazza Becco ponude.
  • I love phone štand sa ponudom mobilnih telefona i kompletne opreme.
  • Gaming centar uz zabavne sadržaje pruža mogućnost organizovanja rođendana za uzrast od 7-14 godina.
  • Prostrani Tobbaco Shop sa uslugama menjačnice, Western uniona i plaćanja računa, kao i pakovanje poklona i prodaju svih vrsta balona punjenih helijumom.

Pozivamo vas posetite novi objekat Fortuna Marketa i uživate u pogodnostima i usluzi po kojima je Fortuna Market brend prepoznat i cenjen.